mergi direct la continut english

Job shop – 4 martie 2015

Asociația pentru Integrarea Persoanelor cu Deficiențe (AIPD) din Timișoara organizează miercuri, 4 martie, la Job Shop-ul organizat în cadrul proiectului „De la dizabilitate la abilitate – proiect de incluziune activă pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi”.

Job shop-ul va avea loc la Hotel Boavista, Timișoara, de la ora 10:15.

Evenimentul se va compune din două module principale:

A. Job shop café care va cuprinde:
• ateliere de lucru în vederea pregătirii participanților pentru angajare (întocmire CV, scrisoare de intenție, pregătire pentru interviu etc.)
• o scurtă prezentare a proiectului „De la dizabilitate la abilitate”;
• prezentări ale firmelor / organizațiilor / instituțiilor participante – firmele care au avut sau au angajați cu dizabilități vor pune accent pe: povești de succes / exemple de bună practică, lecții învățate, obstacole întâmpinate și soluții găsite pentru depășirea lor.
La acest modul vor participa toți cei prezenți.

B. Job fair – la standurile amenajate de AIPD, angajatorii vor putea să interacționeze direct cu persoanele cu dizabilități interesate, să prezinte posturile vacante, dacă acestea există, să simuleze procesele de selecție a personalului conform standardelor firmelor pe care le reprezintă, să ofere detalii privind posibilitățile de adaptare la nevoile speciale ale potențialilor candidați, să faciliteze interacțiunea participanților cu propriii angajați cu dizabilități, să facă demonstrații relevante pentru abilitățile și comptențele necesare ocupării anumitor posturi în respectivele companii etc.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să contactați AIPD la telefon 0724 958 908, email: jobshop.aipd@gmail.com

Proiectul „De la dizabilitate la abilitate – proiect de incluziune activă pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi” este implementat în perioada 2 iulie 2013 – 31 martie 2015. Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

© 2018 Asociația Pentru Integrarea Persoanelor cu Deficiențe