Proiecte realizate

Concert susținut de Lemon Buket Orkestra în sprijinul asociației

Lemon Bucket Orkestra în primul ei turneu european de promovare al noului CD: „Lume. Lume”, au susținut și un concert prin care au sprijinit cauzele pentru care se luptă AIPD.

Show-ul lor este la fel de puternic mereu atât pe scena, într-un studio radio sau tv cât și într-o ambasadă sau grădiniță. După ce au cântat ad-hoc în avionul care-i aducea spre România pentru turneul Balkan Station, filmulețul postat pe youtube a avut în 3 zile peste 250 000 vizualizări, fiind preluat de cele mai importante canale media din lume printre care CNN, NYTIMES.COM, FOX NEWS, CBC NEWS NETWORK.

Singura „Balkan-Klezmer-Gypsy-Party-Punk-Super –Band“ din Toronto, așa cum se descriu artiștii, Lemon Bucket Orkestra s-a nascut la masa unui restaurant vietnamez de pe strada Yonge dintr-o discuție între un acordeonist breton cu un scripcar ucrainian. În doar câteva luni, cvartetul inițial a crescut într-un band sănătos de nu mai puțin de 14 artiști, câștigându-și reputația ca una dintre cele mai explozive și petrecărețe grupuri canadiene.

Cu o componență cosmopolită aducând membrii din multe colțuri ale lumii (Ucraina, Franța, Mexic, India, Olanda Portugalia, etc), LBO au un repertoriu la fel de pestriț în muzica lor amestecându-se acorduri din peste 10 țări est-europene.

Au sustinut concerte în locuri variate ale lumii: festivaluri, nunți, private party-uri, onomastici, kefuri de pensionare, croaziere, workshop-uri de dans, parade, mereu într-o componență diferită (2-14 muzicieni), amplificați pe scena, acustic pe tejghelele barurilor sau cu un megafon pe străzi.

Sari la conținut